Partner programma

Welkom op onze partner portaal. Help ons om de Wax&Board producten populair te maken en verdien commissie door onze producten te promoten! Nog geen partner? Word dan nu gratis affiliate partner.

Overzicht

Heb je een bedrijf, website, blog, youtube-kanaal, Instagram of Facebook profiel en ben je geïnteresseerd om op een gemakkelijke manier geld te verdienen? Dan kan je gratis affiliate partner worden van Wax&Board en commissie verdienen wanneer je bezoekers doorverwijst naar waxnboard.com. Voor elke aankoop die een bezoeker doet ontvang je een commissie.

Ons partnerprogramma werkt volgens het affiliate marketing model en is volledig gratis. Als partner kun je op een eenvoudige manier passieve inkomsten genereren zonder je te moeten bezig houden met voorraden, verzendingen of klantenservice.

Hoe werkt ons partnerprogramma?

Maak een gratis partner account aan

Registreer je vandaag nog als nieuwe affiliate. Vul het online formulier in en bevestig je gegevens. Na goedkeuring (meestal binnen de 24 uur) krijg je toegang tot jouw persoonlijk account waar je automatische affiliate links kan genereren en je de prestaties van jouw campagnes kan volgen.

Selecteer producten die je wil promoten

Bezoek onze webshop en selecteer de producten die je wil gaan promoten. Op jouw website of blog kan je deze producten promoten aan de hand van tekstlinks of foto’s. Als partner is het toegestaan onze productfoto’s te gebruiken als promotiemateriaal (*let wel dat het watermerk in de foto’s niet mag verwijderd worden).

Genereer je affiliate links

Bezoek onze webshop en selecteer de producten die je wil gaan promoten. Op jouw website of blog kan je deze producten promoten aan de hand van tekstlinks of foto’s. Als partner is het toegestaan onze productfoto’s te gebruiken als promotiemateriaal (*let wel dat het watermerk in de foto’s niet mag verwijderd worden).

Plaats jouw affiliate links

Plaats productfoto’s of tekstlinks op je website of blog en link deze naar waxnboard.com dmv je unieke affiliate links. Het is altijd verstandig om je links te testen wanneer ze zijn gepubliceerd. Klik op een link en kijk naar de URL in je navigatiebalk. De URL zou er aan het einde ongeveer zo uit moeten zien: waxnboard.com/?tracking=53ffdac31ac7c Het laatste gedeelte van deze referrer is de unieke tracking code. Als deze overeenkomt met jouw tracking code weet je zeker dat je deze link werkt.

Tips:

 1. Gebruik korte, maar opvallende tekst links die uitnodigend zijn om op te klikken. Hier is een voorbeeld: Leren Freestylen? Bestel jouw trampoline kit bij Wax&Board!
 2. Schrijf een review of doe-het-zelf artikel over één van onze producten en gebruik subtiele links die verwijzen naar de besproken producten op onze website.
 3.  Gebruik één van onze productfoto’s met daaronder, of ernaast, een “koop nu” knop in de huisstijl van jouw website of blog.

Ontvang commissie

Een belangrijk onderdeel van affiliate marketing is het meten van je verkopen binnen het partnerprogramma. In je waxnboard.com partner account zie je steeds hoeveel je verkocht en verdiend hebt!

We raden jou aan om op jouw website of blog de analytics module te activeren, zodat je goed in het oog kan houden welke va ouw campagnes het meest succesvol zijn, zo kan je vlotter commissie verdienen.

Commissie voorwaarden

Wat zijn de commissie regels?

Het waxnboard.com partnerprogramma hanteert een standaard commissie van 5% en een cookie-tijd van 7 dagen. Als een consument binnen zeven dagen na de klik vanuit jouw website één of meerdere artikelen koopt, en de consument binnen deze zeven werkdagen de waxnboard.com winkel niet via een andere partner of marketingkanaal (zoekmachine, banners of e-mailnieuwsbrieven) heeft bezocht, ontvang je 5% commissie over alle artikelen die door de consument zijn aangeschaft. Deze commissie van 5% is enkel van toepassing op het bedrag exclusief BTW.

Het is niet toegestaan om zoekmachinemarketing (zoals maar niet beperkt tot Google Adwords of Bing Ads) advertenties te tonen op merk (‘Wax&Board’) gerelateerde zoektermen. Voor partners die zichtbaar zijn via ‘Wax&Board’ gerelateerde termen, kunnen hun transacties afgekeurd zien worden .

Wij vergoeden volgende zaken NIET:

 • clicks naar de website zonder aankopen.
 • het bezoeken van nieuwsposts zonder aankopen
 • direct linking zonder affiliate tracking
 
Wij staan volden zaken NIET toe:
 • Gebruik van Iframes
 • Mobile/facebook apps
 • Twitter promotie
 • Direct linking naar onze producten waarmee je onze shop nabootst
 • Het is niet toegestaan om direct of indirect artikelen via eigen partnerlink(s) te bestellen bij waxnboard.com enkel en alleen voor eigen gebruik.

Hoe en wanneer word ik betaald?

De commissie wordt elke maand uitbetaald per overschrijving wanneer de goedgekeurde commissie meer dan € 50 bedraagt aan het begin van de maand. Als jouw commissie minder dan € 50 is op het moment van uitbetalen, dan wordt deze opgespaard en uitgekeerd in een volgende maand als je boven de grens uitkomt. Een order wordt goedgekeurd wanneer alle artikelen zijn geleverd en de retour periode van 14 dagen is verstreken.

Om te voldoen aan fiscale wetgeving zal voor deze transactie een factuur of creditnote worden opgemaakt die gericht is aan het partner account. De uitbetaling kan alleen plaatsvinden na het voldoe van deze administratie, en zal enkel gebeuren op het rekeningnummer genoteerd in het partner account.

Algemene voorwaarden

Naast onze normale algemene voorwaarden zijn er bijkosmtige vorowaarden van toepassing op alle registraties die gebeuren onder het affiliate partner programma. Je moet akkoord gaan met deze voorwaarden voordat wij jouw registratie accepteren. Jouw akkoord geef je digitaal tijdens de registratie. Op volgende link kan je alvast deze voorwaarden lezen vóór registratie van een account.

We begrijpen dat de opgelegde voorwaarden complex en uitgebreid kunnen zijn. Om onze essentiële informatie overzichtelijk te houden splitsen we alle documentatie op, in onder andere volgende pagina´s, maar ze blijven steeds als één geheel gelden:

Heb je nog vragen?

Het kan dat je nu nog steeds vragen hebt, en we zijn er om deze voor jou te beantwoorden, dus stel ze gerust via het contactformulier

Het Wax&Board Team.

Open chat